Posedovali drogu i oružje pa napali novosadske policajce

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2020, 22:03

Posedovali drogu i oružje pa napali novosadske policajce

Policija je u Novom Sadu uhapsila J. J. iz Vrbasa, zbog sumnje da je učinio krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Sumnja se da je J. J. noćas u jednom ugostiteljskom objektu naneo teške telesne povrede načelniku Dežurne službe Policijske uprave u Novom Sadu, koji se legitimisao kao policijski službenik, navodi se u saopštenju MUP-a.

Kod njega je prilikom hapšenja pronađena supstanca za koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se sumnja da je kokain.

Tom prilikom, uhapšene su još tri osobe koje su bile u društvu sa J. J, i to N. P. iz Sremskih Karlovaca, zbog sumnje da je učinio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga, kao i Z. B. iz okoline Novog Sada i Ž. M. iz Vrbasa, osumnjičeni da su učinili krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Kod N. P. policija je pronašla gasni pištolj i supstancu za koju se, takođe, sumnja da je kokain.

Sumnja se, takođe, da su Z. B. i Ž. M. ometali policijske službenike u vršenju dužnosti tako što su im pružali fizički otpor prilikom hapšenja.

Svim osumnjičenim određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, nadležnim javnim tužilaštvima.

S obzirom da su prilikom ove intervencije pripadnika policije povrede zadobili i neki od osumnjičenih, Sektor unutrašnje kontrole MUP detaljno će ispitati sve činjenice i okolnosti ovog slučaja, uključujući i postupanje policijskih službenika, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretučen načelnik Dežurne službe novosadske policije

Izvor: Danas, 11.Maj.2020, 00:02

Policija u Novom Sadu uhapsila je J. J. (1970) iz Vrbasa, zbog sumnje da je učinio krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i neovlašćeno držanje opojnih droga, saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.