Četiri osobe optužene za kršenje samoizolacije u Zrenjaninu

Izvor: B92, 25.Mar.2020, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri osobe optužene za kršenje samoizolacije u Zrenjaninu

Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu optužilo je četiri osobe zbog kršenja mera samoizolacije i zatražilo je od suda da im produži pritvore.

Optužnim predlozima okrivljeni se terete za krivična dela “nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije” Za koje je zaprećena kazna do tri godine zatvora, rečeno je Tanjugu u Osnovnom sudu u Zrenjaninu.

Ovaj sud će u narednom periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zakazati početak suđenja ovim optuženima. Svi su optuženi zbog kršenja mere samoizolacije koju im je odredila sanitetska inspekcija prilikom ulaska u zemlju i nalaze se u posebnim pritvorskim jedinicama sa karantinskim uslovima. I Osnovno tužilaštvo u Kikindi juče je podnelo četiri optužna predloga protiv osoba koje su prekršile meru samoizolacije u kući.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.