Ćerka joj se UBILA posle STRASTVENE LJUBAVNE VEZE sa šeficom, a ona je potom uradila NAJGORU STVAR (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2018, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka joj se UBILA posle STRASTVENE LJUBAVNE VEZE sa šeficom, a ona je potom uradila NAJGORU STVAR (FOTO)

Šarlot Dan (29) je bila potpuno slomljena posle raskida strastvene veze sa svojom devojkom u maju ove godine.

Njena majka Beverli Dikinson (49) je identifikovala njeno telo, a nekoliko dana kasnije je i ona pronađena mrtva, na isti način kao i njena ćerka. Našli su je u bašti kuće u kojoj je radila kao baštovanka.

Detalje ove nesreće su ispričali njihovi rođaci i prijatelji na saslušanju u Solzberiju.

Četvorogodišnja veza između Šarlot i njene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojke, Toje Gudinaf, je bila obeležena konstantnim svađama zbog alkohola, droge, kockanja i mnogih drugih poroka. Konačan kraj je nastupio posle žestoke svađe između njih dve.

Šarlot je jedanput čak uhapšena zbog fizičkog napada u firmi u kojoj je radila, a gde je njena devojka Toja u isto vreme bila i njena šefica.

- Obe smo bile loše devojke. Ona mi je rekla da se ne oseća dobro u poslednje vreme, pa sam ja rešila da prekinemo vezu, u nadi da će joj to pomoći - rekla je Šarlotina devojka Toja Gudinaf istražnim organima.

- Dobila sam poruku od nje, ali ništa nije ukazivalo na to da je suicidna - rekla je Toja.

Šarlotin brat se gušio u suzama dok je pričao o njenim poslednjim danima. Rekao je da je sve izgledalo dobro, i da je ona bila zdrava.

- Pričao sam sa njom u subotu i Šarlot se najavila da će doći na nedeljni ručak kod mene.

Kada se ona nije pojavila on je došao da je obiđe, međutim, naišao je na sumnjivu scenu. Vrata su bila otključana, kuća zamračena, a u dvorištu je bilo spaljenih stvari.

Muž njene majke, Dejvid Dikinson, je rekao da je Beverli bila izuzetno potrešena ćerkinom smrću, i da je bio zabrinut za nju.

- Bio sam izuzetno zabrinut za nju, i razgovarao sam sa njom, ali je ona rekla da ipak ima razlog da živi, pošto su joj ostali Džo i njena unuka - rekao je Dejvid.

- Skupila je sve Šarlotine stvari u jednu sobu, i to veče kada je umrla je pregledala stvari svoje preminule ćerke.

U 6 ujutru ona nije bila u krevetu, pa je Dejvid krenuo da je traži, a na dnu stepenica je pronašao praznu flašu od vina.

Nikolas Rajnberg, pomoćnik mrtvozornika je izjavio da su i majka i ćerka izvršile samoubistvo.

Pratite nas i na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.