Cela familija tražila dedu (74) : Neko od ukućana je slučajno pogledao u bunar i zatekao horor

Izvor: Telegraf.rs, 05.Apr.2017, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cela familija tražila dedu (74) : Neko od ukućana je slučajno pogledao u bunar i zatekao horor

Stojan M. (74) iz sela Držanovac u opštini Žitorađa udavio se rano jutros u bunaru koji se nalazi u dvorištu porodične kuće. 

Telo je primetila porodica, kada su nakon što su primetili da ga nema u kući, počeli da ga traže u dvorištu.

Neko od ukućana slučajno je pogledao u bunar i video nemio prizor. Odmah je obaveštena policija i prokupački vatrogasci koji su i izvukli telo.

Nakon što je u beživotnom stanju izvađen iz bunara telo nesrećnog čoveka >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je pregledao lekar mrtvozornik koji je konstatovao da nema tragova nasilja.

Ostaje nejasno da li se radi o samoubistvu, ili je čovek svojom nepažnjom upao u bunar. O ovom događaju je obavešteno i Više javno tužilaštvo u Prokuplju, koje će odlučiti hoće li naložiti obdukciju, mada se pretpostavlja da će s obzirom da nema tragova nasilju telo tokom dana biti predato porodici.

(Telegraf.rs / Blic)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Telo muškarca pronađeno u bunaru kod Žitorađe

Izvor: JužneVesti.com, 05.Apr.2017

U bunaru koji se nalazi u dvorištu porodične kuće, jutros nešto pre 8 sati, pronađeno je beživotno telo 74-godišnjaka, ali je još nejasno da li je u pitanju samoubistvo ili nepažnja. Kako saznajemo, na telu nije bilo tragova nasilja.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.