CarGo fondacija obezbedila lečenje dečaku sa cerebralnom paralizom

Izvor: Beta, 17.Jan.2020, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CarGo fondacija obezbedila lečenje dečaku sa cerebralnom paralizom

CarGo fondacija danas je saoštila da je obezbedila lečenje sedmogodišnjeg Luke Stanića, koji boluje od cerebralne paralize i neophodna mu je rehabilitacija na specijalizovanoj klinici u Poljskoj u trajanju od mesec dana. Direktor fondacije Aleksandar Vučić izjavio je da je posebno ponosan što ovom akcijom pomažu dete članice velike CarGo porodice, koja kontinuirano pokazuje svoje jedinstvo i humanost.  "Lukina mama Jovana bila je uz CarGo kada su nas gasili, oduzimali vozila i pretili. Zahvaljujući njenoj borbi Luka danas može da stane na noge i hoda, čak i nakon što su joj rekli da se ne trudi jer neće prohodati. To dokazuje da su članovi CarGo-a pošteni, vredni i porodični ljudi koji ne odustaju i koji se bore za svoju porodicu poštenim radom", istakao je Vučić.  Jovana Vićentić, koja je deo CarGo tima već više od dve godine, zahvalila je CarGo-u na pomoći u rehabilitaciji, ali i na tome što joj je omogućio da bude uposlena, prihoduje, a da organizuje svoje vreme i bude maksimalno posvećena Luki.   "CarGo je dao mogućnost mom sinu za bolje sutra. Moja borba je da Luka bude što samostalniji u dnevnim aktivnostima i da mu obezbedim ovakav vid rehabilitacije, koji mu jedini pomaže. Ovo je drugi Lukin ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

CarGo fondacija obezbedila lečenje dečaku sa cerebralnom paralizom

Izvor: Blic, 17.Jan.2020

CarGo fondacija obezbedila je lečenje za sedmogodišnjeg Luku Stanića, sa cerebralnom paralizom, kome je neophodna rehabilitacija na specijalizovanoj klinici u Poljskoj u trajanju od mesec dana, kako bi uz najsavremeniju opremu i najbolje lekare dobio šansu za normalan život.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.