ČUDOM PREŽIVEO SIGURNU SMRT! Sakrio se, ali se Uroš vratio da ga dokrajiči - ŠOK DETALJI masakra kod Mladenovca

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 23:01

ČUDOM PREŽIVEO SIGURNU SMRT! Sakrio se, ali se Uroš vratio da ga dokrajiči - ŠOK DETALJI masakra kod Mladenovca

Četrdeset dana prošlo je od masakra u okolini Mladenovca, kada je dvadesetjednogodišnji monstrum U. B. u krvavom piru ubio osam mladih ljudi, a više od 10 teže i lakše ranio.

Mladić (21) iz Malog Orašja na četrdesetodnevnom pomenu opisao šta se dogodilo u noći strave i kako je čudom izbegao smrt.

U jednom momentu, monstrum je izašao je iz kola, povikao "lezite dole" i počeo da besomučno rešeta po ljudima, opisao je u jednom dahu za Kurir priča mladić (21) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Malog Orašja.

- Neposredno pre nego što je ubica došao dopisivao sam se sa prijateljem, koga sam zvao da dođe da se druži s nama i napisao mu da nas 16 sedi kod spomenika. Video sam da se parkira "mercedes" tada sam pomislio da dolazi drug, koji vozi isti taj auto, a onda nam taj mladić grubo dobacuje: "Lezite dole!", a drug ga zove na pivo, dok se ja takođe, šaljivo nadovezujem da je "hladno".

Tada je počeo pakao.

Dok je on pokušavao da se sakrije iza stabla, pomahnitali U. B. je pucao u njegove prijatelje i drugare, ali se opet vratio na njega.

- Imao sam na sebi beli duksericu, pa sam bukvalno sijao u mraku. Pogodio me je u stomak, u ruku iznad lakta, tada bol ne osećam, ali osetim kako mi teče krv. Dodirnuo sam ruku i vidim krv koja lije, pa sam pokušao da se sakrijem iz drveta - kaže hrabri mladić.

- Beli duks me je odao, video je kako virim iza drveta i rekao mi: "Ej ti, iza drveta!" i počeo da puca na mene, tada me je pogodio opet u stomak. Pokušao sam da bežim, ali sam se sapleo i u trenutku odlučio da ostanem tu i da nepomično ležim. Pravio sam se da sam mrtav, nisam se pomerao... - kaže mladić koji je ranjen sa četri hitca, u desni lakat, plućno krilo, slezinu i debelo crevo.

Ubrzo je izgubio svest i kasnije se probudio u bolnici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.