Izvor: Blic, 13.Jun.2023, 21:46

"REKAO MI JE 'EJ, TI, IZA DRVETA' I POČEO DA PUCA" Bolna ispovest mladića koji je preživeo masakr kod Mladenovca: "Pravio sam se mrtav, sledeće što sam čuo bili su jauci"

Navršilo se 40 dana od tragedija koje su potresle Srbiju, a akteri tragičnih događaja kakvi se ne pamte u našoj istoriji, pokušavaju da se oporave i nastave sa svojim životom, koliko je to moguće. Jedan od mladića koji se našao na nišanu pomahnitalog Uroša Blažića, Jovan Ranković (21) iz Malog Orašja, prisetio se kobnog dana, koji je samim čudom preživeo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Viknuo je "Ej ti, iza drveta" i počeo da me rešeta: Ispovest mladića koji je preživeo masakr kod Mladenovca

Izvor: 24sedam.rs, 13.Jun.2023

Dok je on pokušavao da se sakrije iza stabla, pomahnitali U. B. je pucao u njegove prijatelje i drugare, ali se opet vratio na njega

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.