CRTA se ponaša kao opoziciona partija: Jedino nam je ulica ostala VIDEO

Izvor: B92, 10.Jan.2024, 18:43

CRTA se ponaša kao opoziciona partija: "Jedino nam je ulica ostala" VIDEO

Sinoć je na Novoj S gost bio direktor CRTE - Raša Nedeljkov, čiji rad opozicija i njihovi mediji žele da predstave kao da su nezavisno udruženje.

"A onda je Raša skinuo svoju masku i pokazao da se iza toga krije rečnik Dragana Đilasa i njegovih poslušnika," piše "Detektor laži" na društvenoj mreži Iks.

Na pitanje novinarke Obućine: "Ali šta dalje? Vidimo da tužilaštvo ne reaguje, GIK i RIK odbacuju prigovore nebitno da li je osnovano ili ne, možda i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jeste..."

Direktor CRTE, Nedeljkov, je odgovorio: "Svima nama preostaje samo pritisak, ULICA! Jedini način da se odbrani volja birača je pritisak javnosti i on mora biti kontinuiran, maštovit i snažan!"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.