CRNA GORA SE NE MIRI SA IZDAJAMA I OBMANAMA! Crnom Gorom odjekuje poruka Alekse Bečića sa protesta u Kolašinu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022, 22:59

"CRNA GORA SE NE MIRI SA IZDAJAMA I OBMANAMA!" Crnom Gorom odjekuje poruka Alekse Bečića sa protesta u Kolašinu! (VIDEO)

Aleksa Bečić na protestu u Kolašinu

Predsednik Demokratske Crne Gore, nedavno smenjeni predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečič ponovo se danas založio za vanredne parlamentarne izbore jer, kako je kazao, građani treba da daju sud o svemu što se dešava u zemlji.

Kako prenosi RTCG, on je na protestu u Kolašinu rekao da će većinska Crna Gora pobediti biti još jača nego posle izbora 30. avgusta 2020.godine.

- Svakog dana, sve više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljudi je na protestima jer se većinska Crna Gora ne miri sa izdajama i obmamana - poručio je Bečić.

Poslanik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinovć rekao je da će narod biti jači od izdaje volje građana i da će pobednici biti oni koji protestuju na ulicama crnogorskih gradova, jer su na strani istine i pravde, i da se izborna volja mora odbraniti.

- Oni su antievropejci jer nigde u evropskim pravilima nema da se izborna volja menja bez izbora. Taj su princip nametnuli (predsednik države i DPS) Milo Đukanović i oni koji su tajno otišli da pregovaraju uz njegove skute. Kako će DPS da glasa za zakon o poreklu imovine koji predloži Vlada za koju glasa DPS. U tu iluziju ne verujemo - poručio je Martinović.

Protest u Kolašinu održan je organizaciji Demokratske Crne Gore pod nazivom "Odbranimo narodnu volju" i sa sloganim "Ustani, odbrani, pobedi".

Protest će sutra biti održan u Pljevljima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.