CITAJTE U KURIRU EKSKLUZIVNO Zoran Marjanovic Jos ne smem da pricam o Jeleninom ubistvu

Izvor: medio.rs, 07.Apr.2016, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CITAJTE U KURIRU EKSKLUZIVNO Zoran Marjanovic Jos ne smem da pricam o Jeleninom ubistvu

Mnogo mi je teško, u ovom trenutku mnogo bi mi značilo da se čuje istina, rekao je za Kurir Zoran Marjanović (37), suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (32)

BEOGRAD - Šta da vam kažem u ovom trenutku. Mnogo mi je teško. Izgubio sam sve na ovom svetu - kaže ekskluzivno za Kurir Zoran Marjanović (37), suprug ubijene pevačice Jelene (32), prvi put posle dolaska iz policije, u kojoj je na ispitivanju proveo punih 48 sati.

Zoran je našoj novinarki, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << koja je prva i saznala za nestanak njegove žene Jelene, otvorio dušu.

- U ovom momentu mnogo bi mi značilo da se čuje istina. Mnogo su me zaboleli natpisi u nekim medijima. Neka, proći će i to - kaže Zoran za Kurir.

Kompletan tekst možete pročitati u dnevnim novinama KURIR u broju od četvrtka, 7. aprila.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

JELENIN SUPRUG: O ubistvu još ne mogu da govorim, mnogo me boli

Izvor: NaDlanu.com, 07.Apr.2016

Suprug ubijene pevačice je skrhan bolom, samo želi da se čuje istina...Nakon što je 48 sati proveo u pritvoru na ispitivanju, Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović izjavio je da jedino što sad želi jeste da se čuje istina...Previše je bola i tuge, ali jedino bi prava...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.