CINS dobio podatke o troškovima svih poslanika ali ne i Maje Gojković

Izvor: Beta, 11.Jun.2020, 15:17

CINS dobio podatke o troškovima svih poslanika ali ne i Maje Gojković

Centar za istraživačko novinarstvo (CINS) objavio je da mu je Skupština Srbije dostavila informacije koliko je novca iz budžeta dato narodnim poslanicima u prethodnom periodu, ali da nije dostavila podatke o troškovima predsednice Skupštine Maje Gojković.CINS je najavio da će nastaviti da traži podatke o njenim troškovima, a da će podatke o svim isplatama drugim narodnim poslanicima, objaviti u ponedeljak, 15. juna."Gradjani će znati koliko je svaki poslanik u prethodne četiri godine dobio za plate, paušale, službena putovanja ili život u Beogradu. Saznaće ko je "koštao" najviše i zašto, kao i koji poslanici su ove privilegije zloupotrebili. Objavićemo koliko svi poslanici zaradjuju, u kojoj partiji ostaje najviše novca, kao i koliko dobijaju neaktivni poslanici", saopštio je CINS.Podsećaju da su ove informacije ranije bile javno dostupne u okviru godišnjih Informatora o radu, ali da se od 2016. godine ti podaci ne objavljuju.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

CINS dobio podatke o troškovima svih poslanika, ali ne i Maje Gojković

Izvor: Radio 021, 11.Jun.2020

Centar za istraživačko novinarstvo objavio je da mu je Skupština Srbije dostavila informacije koliko je novca iz budžeta dato narodnim poslanicima u prethodnom periodu, ali da nije dostavila podatke o troškovima predsednice Skupštine Maje Gojković...CINS je najavio da će nastaviti da traži podatke...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.