CENA KOJA MORA DA SE PLATI Hamas objavio da će samo pod OVIM uslovom osloboditi izraelske taoce (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2023, 20:39

"CENA KOJA MORA DA SE PLATI" Hamas objavio da će samo pod OVIM uslovom osloboditi izraelske taoce (VIDEO)

U izraelskim zatvorima je oko 6.000 Palestinaca, sudeći po ranijim izveštajima.

Vojno krilo Hamasa saopštilo je danas da je spremno da oslobodi taoce otete u napadima na teritoriju Izraela u zamenu za oslobađanje svih palestinskih zatvorenika u izraelskim zatvorima.

Abu Obaida: “The price to pay for the large number of enemy hostages in our hands is to empty the Israeli prisons of all Palestinian prisoners."pic.twitter.com/u8orTpTkx2

— Hamdah >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Salhut (@hamdahsalhut) October 28, 2023

- Cena koja mora da se plati za velik broj neprijateljskih talaca u našim rukama je da se isprazne zatvori sa svim palestinskim zatvorenicima - navedeno je u video saopštenju portparola Hamasa, Abu Obeide, objavljenom na Hamasovom TV kanalu Al-Aksa, prenela je agencija Frans pres.

Hamas i druge palestinske organizacije drže, kako se veruje, oko 230 talaca otetih tokom napada 7. oktobra u kojima je ubijeno više od 1.400 ljudi, većinom civila, Izraelaca i ljudi sa dvostrukim državljanstvom, uključujući žene, decu i starije, prenose izraelski mediji.

U izraelskim zatvorima je oko 6.000 Palestinaca, sudeći po ranijim izveštajima.

Hamas je do sada pustio dve Amerikanke, majku i kćerku i dve Izraelke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.