CELA STVAR JE VARVARSKA I ODVRATNA Taker Karlson rekao SVE šta misli o smrti Navaljnog

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 20:50

"CELA STVAR JE VARVARSKA I ODVRATNA" Taker Karlson rekao SVE šta misli o smrti Navaljnog

Novinar nije krio svoje zaprepašćenje.

Taker Karlson, koji je nedavno radio intervju sa Vladimirom Putinom, oglasio se o smrti Alekseja Navaljnog u ruskom zatvoru. Karlson je za DailyMail rekao da je "strašno to što se dogodilo Navaljnom".

- Cela ta stvar je varvarska i odvratna. Nijedna pristojna osoba to ne bi opravdala - rekao je Karlson.

Bivši voditelj Fox news-a rekao je da je bio u avionu koji je putovao iz Dubaija kada je objavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smrt Navaljnog.

Podsetimo, američki novinar Taker Karlson je prvi zapadni novinar koji je intervjuisao ruskog predsednika Vladimira Putina od invazije njegove zemlje na Ukrajinu u februaru 2022. Intervju koji je trajao oko dva sata doneo je novi talas pažnje Karlsonu, nekada jedan od najviše ocenjenih voditelja u američkim vestima i sada autsajder u industriji.

Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.