ČAK NI MILOVI SATRAPI NISU MOGLI DONETI DRUGAČIJU ODLUKU: Bračni par Kasalica pušten da se brani sa slobode

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020, 22:02

ČAK NI MILOVI SATRAPI NISU MOGLI DONETI DRUGAČIJU ODLUKU: Bračni par Kasalica pušten da se brani sa slobode

Bračnom paru Kasalica Specijalno državno tužilaštvo prethodno je odredilo zadržavanje od 72 sata, posle saslušanja koje je trajalo čak devet sati

Bračni par Kasalica pušten je da se brani sa slobode odlukom sudije za istragu Višeg suda u Podgorici.

Sudija za istragu Višeg suda Vladimir Novović pustio je predsednika Sindikata Vojske Crne Gore (VCG) Zdravka Kasalicu i njegovu suprugu, advokata Makedonku Kasalicu da se brane sa slobode posle saslušanja u Višem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sudu.

Sudija je odbio predlog Specijalnog državnog tužilaštva da im odredi pritvor, a istovremeno im je izrekao dve mere obezbeđenja - zabrana sastajanja sa određenim osobama i zabrana napuštanja mesta boravišta, kazala je savetnica za odnose sa javnošću Višeg suda Aida Muzurović.

.

Predsednika Sindikata VCG i njegovu suprugu Specijalno državno tužilaštvo sumnjiči za pranje novca.

Zdravko Kasalica štrajkovao je glađu jer mu nije dozvoljen kontakt sa suprugom.

Njihov advokat Vladan Bojić rekao je da je Tužilaštvo na taj predmet stavilo oznaku službene tajne, te nije mogao o njemu detaljnije da govori, ali je izjavio kako u onome što se njegovim klijentima stavlja na teret "ne vidi nikakvo krivično delo, čak ni prekršajno".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sudija doneo odluku: Zdravko Kasalica i njegova supruga braniće se sa slobode

Izvor: Večernje novosti, 05.Jul.2020

Prethodno je bračnom paru bilo određeno zadržavanje od 72 sata. Njih Specijalno državno tužulaštvo sumnjiči za pranje novca PREDSEDNIK Sindikata Vojske Crne Gore Zdravko Kasalica i njegova supruga, advokat Makedonka Kasalica, branićese sa slobode. Tako je odlučio sudija...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.