Bugarske posade najbolje na Reliju Srbija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2011, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugarske posade najbolje na Reliju Srbija

BEOGRAD -

Bugarske posade imale su najviše uspeha na 44. "Reliju Srbija" posle dvodnevnog takmičenja na terenima Divčibara, Valjeva, Avale, Topčidera i Lisovića.

Pobedio je Dimitar Ilijev sa suvozačem Janakijem Janakijevim, kojima su danas na beogradskom Trgu republike dodeljeni pehari u prisustvu brojnih ljubitelja automobilskog sporta i uz tradicionalno otvaranje šampanjca.

Drugo i treće mesto pripali su bugarskim posadama Đošev/Spasov, odnosno Dončev/Jordanov.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Reli Srbija" organizovao je nacionalni Auto-moto savez, a startovalo je 36 posada, od kojih je na cilj stiglo 28.

U okviru ovog takmičenja vožena su i dva relija, koja se boduju za šampionat Srbije.

U subotu je pobedila posada Petrović/Kondić, dok su danas najbolji bili Lekić i Ivković.

Generalni sekretar AMŠ Aleksandar Nikačević izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je "Reli Srbija" protekao bez problema, a svi takmičari bezbedno stigli do cilja.

On je u ime organizatora pozvao sve ljubitelje atomobilizma na jubilarni 45. reli naredne godine, uz očekivanje da će AMŠ dobiti punu podršku u nastojanju da dalje unapredi ovo takmičenje i doprinese ukupnom razvoju automobilskog sporta u Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ilijev peti put

Izvor: RTS, 26.Jun.2011

Bugarska posada u sastavu Dimitar Ilijev i Janakij Janakijev, u Škodi Fabiji, triumfovali su na ovogodišnjem, 44. Srbija reliju. Bila je to peta pobeda Ilijeva i Janakijeva na najprestižnijem automobilskom takmičenju u našoj zemlji...Dominaciju Bugara potvrdili su Petar Đošev i Dimitar Spasov...

Nastavak na RTS...

Dimitar Iliev pobednik 44. Serbia relija

Izvor: AutoBlog, 27.Jun.2011, 02:21

Nakon dva dana uzbudljive vožnje na terenima Divčibara, Valjeva, Avale, Topčidera i Lisovića, završen je 44. Rally Serbia, sportska manifestacija koju već tradicionalo organizuje Auto-moto saveza Srbije. Od 36 posada, koje su startovale, na cilj je stiglo 28.Brojni ljubitelji automobilskog sporta...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.