Izvor: Piplmetar.rs, 21.Feb.2024, 21:30

„Buđolo, kuni se u psa jer samo njega čuvaš, a ne u Željka!“ Marija Kulić očitala lekciju Ivanu Marinkoviću







>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<


Nakon što se zadrugar Ivan Marinković, pred kamerama rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“, zakleo u sina Željka Kulića, kog je dobio nakon kratkotrajne afere sa zadrugarkom Miljanom Kulić, oglasila se njegova nesuđena tašta Marija Kulić.
Marija Kulić i Ivan Marinković (Foto: Ringier/Snežana Krstić/Milan Ilić) • Snežana Krstić, Milan Ilić / Ringier


Naime, Marija je Ivanu, putem Instagram naloga, poručila da se ne kune u sina o kom ne vodi računa, te da može samo da se kune u psa kog, sa druge strane, čuva.
– U čiju decu se kune Buđola u raspravi sa Kačavendom? Može samo da se kune u Bekanu, psa, jer samo njega čuva i gleda – napisala je kratko Kulićka na gorepomenutoj društvenoj mreži.
Marija Kulić (Foto: Instagram)
Podsetimo, zadrugarka Miljana Kulić poslednjih dana maksimalno se predala odnosu sa Darijanom Radumirovićem čemu svedoče i njihovi sve češći intimni odnosi, ali i činjenica da se u toku istih ni najmanje ne obaziru na kamere kojima su okruženi.
Iako Miljana uživa u ljubavi, njeni roditelji su strogo protiv intimnih odnosa pred kamerama što su istakli tokom poslednjih oglašavanja.
Marija Kulić (Foto: Screenshot TV Pink)
Ipak, Marija Kulić i dalje ne može da se pomiri sa ćerkinim ponašanjem, te se ponovo oglasila, a čini se da je ovog puta indirektno istakla da je digla ruke od ćerke.
– Šta više ikom ima Miljana da kaže, kada je ona pogazila svaku svoju reč. Pokrij se ušima i ćuti. Više te niko ne žali ni zbog čega. Sve sama sebi radiš i uvek dobiješ ono što tražiš – napisala je Kulićka na svom Instagram profilu.
Miljana i Marija Kulić (Foto: Screenshot TV Pink)
Nakon što je Kulićeva pre nekoliko dana ozvaničila vezu sa Darijanom, Marija se oglasila i istakla da nikako ne podržava taj odnos.
– Od zeta nema ništa. Miljana je karta za boravak i planiranje ulaska u narednu sezonu, svakom njenom rijaliti partneru do sad bila. Nemam ništa protiv toga da vreme provode zajedno, ali dalje od toga ne dolazi u obzir. Svi partneri od nje gledaju da izvuku neku korist. Ne mislim da je on loš, ali ne znam zbog čega su odmah ušli u vezu. Možda su želeli da daju do znanja bivšim partnerima da više nisu slobodni. Meni se ne dopada jer iznosi prljav veš o Sneži, zbog toga smatram da ga ni Miljana ne shvata ozbiljno. On je živeo sa njom i to treba da se poštuje. To iznošenje prljavog veša je za mene strašno, ogavno i odvratno. Ne smatram to trajnim. Seje decu na sve strane i to je strašno. Ima skoro četrdeset godina, a ne zna kome je napravio dete. Ne deluje mi kao da je sasvim zreo za svoje godine – istakla je Kulićeva tada.
Kako je, sa druge strane, Marija Kulić reagovala kada je videla intimni odnos ćerke Miljane Kulić i zadrugara Darijana Radumirovića pogledajte u odvojenom tekstu: Marija Kulić zgađena nakon što je videla kako Miljana i Darijan tresu krevete: „Zolu boli ona stvar, a ona sve to radi da ga napravi ljubomornim!“

Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.