Brutalno: Iživljavao se nad malaksalim konjem

Izvor: Mondo, 17.Dec.2014, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brutalno: Iživljavao se nad malaksalim konjem

Slobodan Milošević u centru Jagodine prebio malaksalog konja koji nije mogao da vuče teret. Motkom nasrnuo i na dečaka koji je pokušao da ga spreči. Policija podnela krivičnu prijavu.

Da li neko ima informaciju kako moze da se spase ovaj konj iz ruku zlostavljaca iz Jagodine?Kome? Molim za RT RT RT!! pic.twitter.com/zP3rrzNcJ6

— Gordana  (@Blondie_Yeah) December 17, 2014

Policija i nadležne službe podnele su krivičnu prijavu protiv seljaka Slobodana >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Miloševića iz Dobre vode kod Jagodine zbog zlostavljanja životinja i remećenja javnog reda i mira, javlja Blic. On je u centru Jagodine prebio svog konja, koji je vukući kola iznemogao od tereta, posrnuo, pao i nije mogao da ustane.

OSUDE POSLANIKA

Zlostavljanje konja u centru Jagodine danas su osudili poslanici dve najveće stranke u srpskom parlamentu - vladajuće SNS i opozicione DS istakavši da je to ružna slika Srbije, a demokrate najavile pokretanje peticije u parlamentu koja bi za cilj imala obezbeđivanje da se Zakon o dobrobiti životinja konačno sprovodi u punoj meri. Policija i nadleže inspekcije podnele su krivične i prijave za zlostavljanje životinja i remećenje javnog reda protiv Slobodana Miloševića.

Milošević je pokušao da podigne konja tukući ga i šutirajući, što izazvalo kolaps saobraćaja u gradu. Prebijeni i malaksali konj je posle toga prebačen u Veterinarsku stanicu.

"Konj je sada dobro i podigao se na noge, jeo je, smirio se i pio vodu. Zadobio je lake povrede. Reč je o malom konju od 350 kilograma koji j
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.