HOROR U JAGODINI: Motkom ubio konja od batina nasred ulice! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Dec.2014, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U JAGODINI: Motkom ubio konja od batina nasred ulice! (FOTO)

- Čovek je terao konjče da skrene, ono je toliko iscrpljeno da se iz aviona vidi da je neuhranjeno i zlostavljano. Kad je skretalo u ulicu, konj se okliznuo i pao, čovek je sišao s kola, pokušao da ga podigne, a onda uzeo veliku drvenu motku i krenuo da ga udara - priča jedan Jagodinac

U centru Jagodine, na kružnom toku, nepoznata osoba pretukla je svog konja koji je vukao zaprežna kola. Prilikom zlostavljanja životinje, jedan od prolaznika, prema za sada nepotvrđenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << informacijama, skočio je na vlasnika jadne životinje i udario ga. Vlasnik konja je meštanin sela Dobra Voda, a pretpostavlja se da je životinju tukao jer se okliznula i pala. Policija je izašla na lice mesta a brojni građani okupili su se da vide šta se dešava.

Foto: Infocentrla.rs

- Video sam konjče koje vuče kola u kojima su bile kozice. Čovek je terao konjče da skrene, ono je toliko iscrpljeno da se iz aviona vidi da je neuhranjeno i zlostavljano. Kada je skretalo u ulicu, konj se okliznuo i pao, čovek je sišao s kola, pokušao da ga podigne, a onda uzeo veliku drvenu motku i krenuo da ga udara. On ga je toliko tukao da je to strašno! Konj je već uvukao glavu ispod vrata, pomislio sam da je mrtav a onda je skočio jedan dečko i povikao „šta biješ tog konja“ i pokušao da mu otme motku. Međutim seljak je bio toliko razjaren da je krenuo na dečka da i njega tuče motkom. Dečko je krenuo da se brani! Strašno, svi smo u šoku! Potreseni smo. Došla je policija i veterinar koji je odvezao konja u veterinarsku stanicu – priča očevidac celog događaja.

Foto: Infocentrla.rs

Ono što je izazvalo još veći šok Jagodinaca jeste da je konj nakon pregleda u Veterinarskoj stanici vraćen vlasniku.

(Telegraf.rs / infocentrala.rs)
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Brutalno pretukao konja na sred ulice, a vlasti mu vratile životinju!

Izvor: Večernje novosti, 17.Dec.2014

U centru Jagodine, na kružnom toku, Slobodan Milošević iz sela Dobra voda brutalno je pretukao je svog konja koji je vukao zaprežna kola.Internet stranica ''Infocentrala'' navodi da se se konj okliznuo dok je vukao kola sa Miloševićem na njima i pao, pa ga je vlasnik gotovo na smrt pretukao. Prema...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.