Brusu Vilisu nagrada za doprinos filmu

Izvor: Kurir, 12.Feb.2013, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brusu Vilisu nagrada za doprinos filmu

Nagradu Commander of the Arts and Letters mu je uručila francuska ministarka kulture Aurelie Filippetti

Brus Vilis (57) je dobitnik nagrade "Commander of the Arts and Letters" za doprinos filmu, koja mu je dodeljena u ponedeljak u Parizu. Nagradu mu je uručila francuska ministarka kulture Aurelie Filippetti.

Sa njim je u Francuskoj bila i njegova supruga Ema koja je obukla elegantnu plavu haljinu, dok se Vilis odlučio za crno odelo. Svim okupljenima glumac je rekao da se u Francuskoj oseća kao kod kuće.

Brus je prošle nedelje predstavio svoj novi film "Dobar dan da se umre muški".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Brus Vilis dobio odlikovanje u Francuskoj

Izvor: Blic, 12.Feb.2013

Legendarni glupac Brus Vilis dobio je medalju za doprinos filmu, u Francuskoj. Nagradu mu je uručila francuska ministarka kulture Brus Vilis pozira fotoreporterima sa medaljom za doprinos filmu..Otkako je počeo da se bavi glumom, Brus Vilis (57) glumio je u brojnim popularnim filmovima, a njegov talent...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.