Brnabić pokopala opoziciju: Hteli da iskoriste tragediju i emocije naroda

Izvor: B92, 22.Jan.2024, 00:10

Brnabić pokopala opoziciju: "Hteli da iskoriste tragediju i emocije naroda"

Premijerka Srbije Ana Brnabić govorila je u emisiji "Hit Tvit" na televiziji Pink o pritužbama dela opozicije u vezi sa uslovima održavanja izbora, prenosi Alo.

"Tu sad oni opet pokušavaju nekim šibicarskim fazonima da preokrenu istinu, kao kada je Lazović rekao da su znali da nisu dobri izborni uslovi, ali da su ipak pristali da učestvuju u izborima," kazala je premijerka i pokazala pismo koje je udružena SPN opozicija poslala predsedniku Vučiću, prenosi Alo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Ona je pokazala pismo kojim je opozicija zahtevala raspisivanje izbora do kraja 2023. godine, pa naknadno objasnili da traže održavanje izbora u tom roku.

"Oni znaju da ne postoji problem sa izbornim uslovima. Da postoji, ne bi tražili izbore. Pa mislili brže-bolje da iskoriste tragediju i emocije naroda, pa kada su videli da od toga nema ništa, počeli su da viču "prevara", zaključila je Brnabić, prenosi Alo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.