Nedelja, 21.01.2024.

23:10

Brnabić pokopala opoziciju: "Hteli da iskoriste tragediju i emocije naroda"

Premijerka Srbije Ana Brnabić govorila je u emisiji "Hit Tvit" na televiziji Pink o pritužbama dela opozicije u vezi sa uslovima održavanja izbora, prenosi Alo.

Izvor: Alo.rs

Brnabić pokopala opoziciju:
Foto: M.M./ATAImages

"Tu sad oni opet pokušavaju nekim šibicarskim fazonima da preokrenu istinu, kao kada je Lazović rekao da su znali da nisu dobri izborni uslovi, ali da su ipak pristali da učestvuju u izborima," kazala je premijerka i pokazala pismo koje je udružena SPN opozicija poslala predsedniku Vučiću, prenosi Alo.

Ona je pokazala pismo kojim je opozicija zahtevala raspisivanje izbora do kraja 2023. godine, pa naknadno objasnili da traže održavanje izbora u tom roku.

"Oni znaju da ne postoji problem sa izbornim uslovima. Da postoji, ne bi tražili izbore. Pa mislili brže-bolje da iskoriste tragediju i emocije naroda, pa kada su videli da od toga nema ništa, počeli su da viču "prevara", zaključila je Brnabić, prenosi Alo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: