Brnabić: Vera i ljubav su putokaz u najtežim vremenima

Izvor: B92, 06.Jan.2022, 11:58

Brnabić: Vera i ljubav su putokaz u najtežim vremenima

Premijerka Ana Brnabić uputila je čestitku njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu SPC i svim vernicima koji slave Božić.

"Iza nas je godina u kojoj smo se ponovo uverili da su ljubav, poštovanje, razumevanje i solidarnost najveće vrline koje nas pokreću i daju nam snagu da prebrodimo sve izazove. Neka ovaj Božić simboliše početak godine koja će svima nama doneti mir, stabilnost i prosperitet. Neka nam vera i ljubav budu putokazi i u najtežim vremenima", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navela je Brnabić u čestitki.

"U ime Vlade Srbije i u svoje lično ime, čestitam vam Božić i želim vam da praznik provedete u miru i ljubavi, sa porodicom i prijateljima. Mir Božiji, Hristos se rodi", dodala je premijerka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.