Četvrtak, 06.01.2022.

10:58

Brnabić: Vera i ljubav su putokaz u najtežim vremenima

Premijerka Ana Brnabić uputila je čestitku njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu SPC i svim vernicima koji slave Božić.

Izvor: Tanjug

Brnabić: Vera i ljubav su putokaz u najtežim vremenima
FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/bs

"Iza nas je godina u kojoj smo se ponovo uverili da su ljubav, poštovanje, razumevanje i solidarnost najveće vrline koje nas pokreću i daju nam snagu da prebrodimo sve izazove. Neka ovaj Božić simboliše početak godine koja će svima nama doneti mir, stabilnost i prosperitet. Neka nam vera i ljubav budu putokazi i u najtežim vremenima", navela je Brnabić u čestitki.

"U ime Vlade Srbije i u svoje lično ime, čestitam vam Božić i želim vam da praznik provedete u miru i ljubavi, sa porodicom i prijateljima. Mir Božiji, Hristos se rodi", dodala je premijerka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: