Brnabić: Srpska lista neće podržati formiranje Vlade na Kosovu

Izvor: Beta, 02.Feb.2020, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Srpska lista neće podržati formiranje Vlade na Kosovu

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da Srpska lista neće podržati formiranje Vlade na Kosovu."Srpska lista koja je je osvojila 10 od 10 mandata je odlučila da ne podrži formiranje ove Vlade", rekla je Brnabić nakon sastanka sa predstavnicima Srpske liste.Ona je navela da su Srbi na Kosovu jači nego bilo kada u prošlosti zato što su danas jedinstveni.Brnabić je navela da su ona i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić sa predsatvncima Srpske liste razgovarali i o implementaciji programa Srbija 2025."Mi smo tim projektom opredelili 150 miliona za projekte na Kosovu, za ekonomsko osnaživanje i bolji kvalitet života", rekla je Brnabić. Ona je navela i da pre ukidanja taksi neće biti ozbiljnijih razgovora sa predstavnicima vlasti Kosova.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rakić: Srpska lista ne podržava novu Vladu na Kosovu jer veruje samo Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Feb.2020

Predsednik Srpske liste Rakić Goran Rakić izjavio je danas da je Srpska lista bila pozvana na samo jedan razgovor povodom formiranja Vlade na Kosovu, ali da je donela odluku da ne podrži tu vladu jer veruje samo Beogradu..."Bili smo pozvani na samo jedan razgovor. Pročitali smo u medijima da je napravljena...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.