Brnabić: Rekonstrukcija Vlade nije tema, imamo preča posla

Izvor: N1 televizija, 02.Apr.2018, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Rekonstrukcija Vlade nije tema, imamo preča posla

Premijerka Srbija Ana Brnabić rekla je da je posle razgovora sa predsednikom Aleksandrom Vučićem iza zatvorenih vrata, doneta odluka da se o rekonstrukciji Vlade dalje neće razgovoarati sve dok se ne uspostavi stabilnost na Kosovu i Metohiji.

Vlada će nastaviti da funkcioniše kao tim, biće okrenuta budućnosti, i gledaće kako da se Srbija ekonomski ojača, poručila je Brnabić.

“Rekonstrukcija Vlade u ovom trenutku apsolutno nije tema, imamo preča posla. Nažalost, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << situacija na Kosovu i Metohiji nije dobra, nije stabilna. Ja ni u najgorim snovima nisam mogla da pretpostavim da je Priština spremna da uradi ono što su uradili tokom prošle nedelje. Jedino što nam je sada potrebno je nacionalno jedinstvo”, rekla je premijekra tokom posete Geodetskom zavodu.

Budući da je nedavno govorila da je rekonstrukcija Vlade neophodna jer postoje određeni članovi kod kojih je lična sujeta prevelika i koji nisu dobri timski igrači, N1 je upitao premijerku da li se to odnosi na inistarku građevinarstva Zoranu Mihajlović, na šta je Brnabić rekla da ne želi da komentariše i ponovila da o rekonstrukciji više neće govoriti.

Ministarka Mihajlović, koja je zajedno sa premijerkom posetila Geodetski zavod, rekla je za N1 da se nije prepoznala u pomenutoj izjavi Ane Brnabić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.