Brnabić: Albanskim političarima stabilnost nije u interesu

Izvor: N1 televizija, 09.Sep.2018, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Albanskim političarima stabilnost nije u interesu

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da sa svojim timom prati situaciju i da su u "pripravnosti", a da zabrana predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da poseti selo Banje pokazuje složenost situacije na Kosovu i potvrđuje da su albanski politički predstavnici na Kosovu nespremni da ispune dogovore.

"Ovo što se dogodilo pokazuje kompleksnost i osetljivost situacije na Kosovu i Metohiji i potvrđuje navode da su politički predstavnici Albanaca na KiM nepouzdani i nespremni >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da ispune dogovore", rekla je Brnabić.

Ona je dodala da je Vučić poslao samo poruke mira, stabilnosti i budućnosti i za Srbe i za Albance, a da je očigledno da albanskim političarima stabilnost nije u interesu.

"Oni su karijeru izgradili u ratu i ne znaju da se ponašaju u miru", rekla je Brnabićeva.

Ona je dodala da će Vlada Srbije biti uz Srbe na Kosovu i Metohiji.

"Bićemo uz predsednika. Kao Vlada ćemo biti tu za Srbe sa Kosova i Metohije, ulagati i pomagati, ali i štititi ako treba", rekla je Brnabić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Brnabić: Albanskim političarima stabilnost nije u interesu

Izvor: N1 televizija, 09.Sep.2018

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da sa svojim timom prati situaciju i da su u "pripravnosti", a da zabrana Aleksandru Vučiću da poseti selo Banje pokazuje složenost situacije na Kosovu i potvrđuje da su albanski politički predstavnici na Kosovu nespremni da ispune dogovore. Na ovaj događaj reagovali...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.