Bred Pit: Anđelini smrdi iz usta!

Izvor: Kurir, 16.Feb.2013, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred Pit: Anđelini smrdi iz usta!

Glumac je svojoj supruzi za Dan zaljubljenih poklonio bombone za svež dah

Bred Pit je za Dan zaljubljenih svojoj voljenoj ženi poklonio paket bombona za svež dah "Eat Whatever".

Glumački par Anđelina Džoli i Bred Pit su među najbogatijim ljudima na svetu i mogu da priušte sebi šta god im padne na pamet. Ali, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kad je reč o iskazivanju ljubavi kroz poklone, Bred Pit je ove godine odlučio da bude suzdržaniji nego inače.

Glumac je, naime, Anđi za Dan zaljubljenih poklonio paket bombona za svež dah vrednih nešto više od 4 evra.

"Poklon je s jedne strane šala, a s druge strane nije. Često joj govori da ima loš zadah tako da je ovo savršen poklon za nju", rekao je prijatelj para.

Prošle godine, Anđelina je Bredu kupila zemljište u Kaliforniji koje ima vodopad jer je on oduvijek sanjao o kući iznad vode. Poklonila mu je i dijamantski privezak s ugraviranom ljubavnom porukom, drvo staro 200 godina, i helikopter od nešto više od milion evra.

Bred je dragoj poklonio švajcarski sat "Patek Philippe Minute Repeater" vredan vrtoglavih 300.000 evra.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Bred: Anđelina ima loš zadah iz usta

Izvor: NaDlanu.com, 16.Feb.2013

Bred Pit je za Dan zaljubljenih svojoj voljenoj ženi poklonio paket bombona za svež dah "Eat Whatever"...Glumački par Anđelina Džoli i Bred Pit su među najbogatijim ljudima na svetu i mogu da priušte sebi šta god im padne na pamet. Ali, kad je reč o iskazivanju ljubavi kroz poklone, Bred Pit...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.