Branio se od lopova, prijavljen za pokušaj ubistva

Izvor: Vesti-online.com, 19.Sep.2013, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branio se od lopova, prijavljen za pokušaj ubistva

Sećate se priče u kojoj je vlasnik menjačnice Radoje Obradović (53) iz Novog Sada pucao i teško ranio muškarca koji je pokušao da opljačka njega i suprugu? Sada je podneta krivična prijava protiv njega za pokušaj ubistva, javljaju lokalni mediji. Obradović je medijima rekao da je u šoku zbog ove vesti.

"Još se nismo oporavili od užasa koji smo doživeli i preživeli, a sada nas je stigla ovakva optužba", kazao je Radje Obradović i dodao da nije imao drugog izbora >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << već da pištoljem brani sebe i suprugu od naoružanih pljačkaša.

Ranjenom napadaču Igoru D. (37) iz Kaća policije je odredila meru zadržavanja i osumnjičila ga za krivično delo razbojništvo u pokušaju. Policija je u sredu uveče saopštila da je uhapsila i drugog napadača, Nedeljka M. (34), kojem je takođe određen pritvor, dok se za trećim napadačem i dalje traga.

Njih trojica se terete da su preksinoć napali bračni par Obradović, dok su nosili dnevni pazar. Jedan od napadača ih je poprskao sprejom i srušio ženu na zemlju, dok su druga dvojica fizički napala Radoja, koji je u tom momentu izvadio revolver, koji poseduje legalno, i ispalio hice u Igora D. Ranjeni pljačkaš je prevezen u Klinički centar Vojvodine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.