Bračni par uhvaćen sa pet kilograma heroina FOTO

Izvor: Mondo, 07.Jul.2015, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bračni par uhvaćen sa pet kilograma heroina FOTO

Služba za borbu protiv organizovanog kriminala bračni par privela je na graničnom prelazu sa BiH Trbušnica kada su nameravali vozilom u kome se nalazila droga planirali da napuste zemlju.

Foto: MUP

 Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv  organizovanog kriminala - SBPOK, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su dve osobe i tom prilikom zaplenili 5,6 kilograma  supstance za koju se sumnja da je opojna droga >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << heroin, navodi se u saopštenju MUP-a.

U sklopu sinhronizoane akcije na suzbijanju narkotika, policijski  službenici su uhapsili i odredili zadržavanje do 48 časova D.R (1973) i M.R.  (1972) iz Kovina, pri pokušaju napuštanja teritorije Republike Srbije na  graničnom prelazu Trbušnica, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili  krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Foto: MUP

Policija je, u putničkom vozilu kojim je upravljao osumnjičeni D.R., u  posebno napravljenom, improvizovanom bunkeru, pronašla 11 paketa sa ukupno 5,6  kilograma supstance za koju se sumnja da je opojna droga heroin.

Sumnja se da su D.R. i M.R. pripadnici organizovane kriminalne grupe koja  se bavi krijumčarenjem narkotika na teritoriji Srbije.

Policijski službenici SBPOK-a intenzivno rade na identifikaciji svih  članova ove organizovane kriminalne grupe.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.