NARKO SUPRUŽNICI Par iz Kovina švercovao 5,5 kilograma heroina

Izvor: Blic, 07.Jul.2015, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NARKO SUPRUŽNICI Par iz Kovina švercovao 5,5 kilograma heroina

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) MUP-a Srbije uhapsili su bračni par iz Kovina sa 5,6 kg heroina na graničnom prelazu Trbušnica na granici sa BiH.

Uhapšeni su D. R. (42) i njegova godinu dana starija supruga M. R. kojima je određeno zadržavanje do 48 sati.

Policija je, u putničkom vozilu kojim je upravljao osumnjičeni D.R., u posebno napravljenom, improvizovanom bunkeru, pronašla 11 paketa sa ukupno 5,6 kilograma supstance za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koju se sumnja da je heroin.

Ovo je jedna od većih pojedinačnih zaplena heroina na teritoriji Srbije a sumnja se da je bračni par deo veće organizovane kriminalne narko grupe.

Sumnja se da su D.R. i M.R. pripadnici organizovane kriminalne grupe koja se bavi krijumčarenjem narkotika na teritoriji Srbije.

Predmet je preuzelo Tužilaštvo za organizovani kriminal, a SBPOK radi na identifikaciji svih članova ove organizovane kriminalne grupe.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen bračni par iz Kovina sa 5,5 kilograma droge

Izvor: Blic, 07.Jul.2015

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) MUP-a Srbije uhapsili su bračni par iz Kovina sa 5,5 kg heroina na graničnom prelazu Trbušnica na granici sa BiH...Ovo je jedna od većih pojedinačnih zaplena heroina na teritoriji Srbije a sumnja se da je bračni par deo veće organizovane...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.