Uhapšen bračni par iz Kovina sa 5,5 kilograma droge

Izvor: Blic, 07.Jul.2015, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen bračni par iz Kovina sa 5,5 kilograma droge

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) MUP-a Srbije uhapsili su bračni par iz Kovina sa 5,5 kg heroina na graničnom prelazu Trbušnica na granici sa BiH.

Ovo je jedna od većih pojedinačnih zaplena heroina na teritoriji Srbije a sumnja se da je bračni par deo veće organizovane kriminalne narko grupe.

Predmet je preuzelo Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni s pet i po kilograma heroina

Izvor: RTS, 07.Jul.2015

Bračni par iz Kovina uhapšen na graničnom prelazu Trbušnica prema Bosni i Hercegovini sa pet i po kilograma heroina, saznaje RTS. Njima je određeno zadržavanje do 48 sati. . Sumnja se da je bračni par, koji su uhapsili...

Nastavak na RTS...

Bračni par švercovao 5,6 kilograma heroina

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2015

BEOGRAD - Bračni par iz Kovina uhapšen je sa 5,6 kilograma heroina na prelazu Trbušnica na granici sa BiH, saopšteno je iz MUP-a Srbije...Uhapšeni su D.R. /42/ i njegova godinu dana starija supruga M.R. kojima je određeno zadržavanje do 48 sati...Policija je u automobilu kojim je upravljao D.R....

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.