Izvor: N1 televizija, 15.Feb.2021, 16:12

Borović: Vučić saopštio presudu pre nego što je stigla Aleksiću

Predsednik Odbora za pravosuđe Narodne stranke, advokat Borivoje Borović izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić u „zabavnoj emisiji na televiziji Pink“ saopštio nepravosnažnu presudu po tužbi koju je njegov brat Andrej Vučić podneo protiv potpredsednika Narodne stranke Miroslava Aleksića zbog navoda o slučaju „Jovanjica“, i to pre nego što je presuda dostavljena strankama u postupku, navodi se u saopštenju te stranke.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Narodna stranka: Vučić objavljuje presude pre nego što ih dobiju stranke u postupku

Izvor: Beta, 15.Feb.2021

Funkcioner Narodne stranke Borivoje Borović ocenio je danas da je srpsko pravosudje "razvaljeno" pošto je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "u zabavnoj emisiji na televiziji Pink" objavio nepravosnažnu presudu protiv potpredsednika te stranke Miroslava Aleksića "pre nego što je presuda dostavljena...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.