Borović (Narodna stranka): Zabrana ulaska u Crnu Goru zbog Vučićeve politike

Izvor: Beta, 02.Nov.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borović (Narodna stranka): Zabrana ulaska u Crnu Goru zbog Vučićeve politike

Član Predsedništva Narodne stranke Borivoje Borović izjavio je danas da je zabrana ulaska u Crnu Goru četvorici srpskih intelektualaca, medju kojima i članu Političkog saveta te stranke Čedomiru Antiću, "sraman čin" koji je posledica "katastrofalne regionalne politike" predsednika Srbije Aleksandra Vučića."Ovakva ponižavanja naših istaknutih stvaralaca, ali i običnih gradjana Srbije, direktna su posledica katastrofalne regionalne politike Aleksandra Vučića, pod čijom vladavinom se stepen zaštite Srba u regionu konstantno smanjuje i urušava", napisao je Borović u izjavi.On je ocenio da su ta "poniženja rezultat višegodišnje bliske saradnje" Vučića i predsednika Crne Gore Mila Djukanovića, od kojih su, kako je naveo, "njihovi režimi možda imali koristi, ali su obični ljudi na šteti"."Gde god i s kim god je Vučić rešavao srpsko pitanje - tamo su Srbi loše prošli. Tako je bilo u Hrvatskoj, tako je danas na Kosovu gde mu je Tači glavni partner, tako je sada i u Crnoj Gori gde još od prošlog veka gospodari Vučićev idol, politički mentor i poslovni partner Milo Djukanović", zaključio je Borović.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Borović (Narodna stranka): Zabrana ulaska u Crnu Goru zbog Vučićeve politike

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Nov.2018

Član Predsedništva Narodne stranke Borivoje Borović izjavio je danas da je zabrana ulaska u Crnu Goru četvorici srpskih intelektualaca, među kojima i članu Političkog saveta te stranke Čedomiru Antiću, "sraman čin" koji je posledica "katastrofalne regionalne politike" predsednika Srbije Aleksandra...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.