Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jan.2020, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bore na licu su znak bolesti: Šta znače bore na čelu, a šta oko očiju

Pre nego što počnete da razmišljate o tome kako da se oslobodite bora kao znakova starenja, trebalo bi da se setite da su one istovremeno "pisani" trag proživljenog iskustva, ali i ogledalo zdravlja i ličnosti. Dobri poznavaoci objašnjavaju one koje se najčešće javljaju:

* Sitne bore uz spoljne uglove očiju ukazuju na glavobolju i bolove u očima. Mogu biti i odraz poigravanja sa suprotnim polom i odricanja od ljubavi. Takođe, mogu da ukazuju i na osećaj stida.

>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />* Bore ispod oka tačno u ravni zenice povezane su sa tužnim mislima, nezadovoljstvom, nemogućnošću izražavanja ličnih osećanja. Uopšteno, bore ispod očiju mogu da ukazuju i na moguće probleme u radu bubrega.

* Dve ravne bore koje idu od unutrašnjih ivica obrva prema čelu ukazuju na moguće probleme u radu jetre. Povezuju se i sa nervnom napetošću i otežanom sposobnošću donošenja odluka.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Bore na licu su znak tegoba: Šta znače bore na čelu, a šta oko očiju

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jan.2020

Pre nego što počnete da razmišljate o tome kako da se oslobodite bora kao znakova starenja, trebalo bi da se setite da su one istovremeno "pisani" trag proživljenog iskustva, ali i ogledalo zdravlja i ličnosti...Dobri poznavaoci objašnjavaju one koje se najčešće javljaju:..* Sitne bore uz spoljne...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.