BiH: Bomba u diskoteci

Izvor: B92, 11.Maj.2014, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH: Bomba u diskoteci

Sarajevo -- Najmanje 32 osobe su povređene kada je muškarac bacio eksplozivnu napravu u diskoteci "EX" u Velikoj Kladuši, javio je portal klix.ba, pozivajući se na MUP.

"U jutarnjim satima u 3:30 u diskoteci EX bačena ja bomba. Povređeno je 30 lica. Nijedno lice nije stradalo, a jedno lice je u kritičnom stanju. Svi povređeni su prebačeni u Kantonalnu bolnicu u Bihaću", rekao je dežurni operativni MUP-a u Unsko-sanskom kantonu.

U Kantonalnoj bolnici u Bihaću potvrđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da je do 10 sati u prostorije bolnice primljeno 17 povređenih iz Velike Kladuše, mada vozila hitne još dovoze povređene.

"Radi se uglavnom o povredama gornjih i donjih ekstremiteta i glave. Nekoliko lica je već bilo u operacionoj sali. I ortopedska i hirurška operaciona sala su u maksimalnoj funkciji", rekla je portparolka bolnice Maja Hadžimehmedović.

Ona je istakla da stanje nijednog pacijenta trenutno nije kritično, ali da pojedini pacijenti imaju teške telesne povrede.

Osoba koja je bacila eksplozinu napravu je identifikovana, a navodno nalazi se u bolnici jer je ranjena.

Policiji je poznat po ranijim krivičnim delima razbojništva, a nedavno je izašao iz zatvora.

Nezvanično se kaže da je reč o kriminlacu E. R. koji je pre izvesnog vremena takođe bacio bombu u jedan lokal u Velikoj Kladuši.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bomba u diskoteci u Velikoj Kladuši

Izvor: RTS, 11.Maj.2014

Najmanje 50 osoba je povređeno kada je muškarac bacio eksplozivnu napravu u diskoteci "Eks" u Velikoj Kladuši. Pet osoba je u kritičnom stanju. Svi povređeni su prebačeni u Kantonalnu bolnicu u Bihaću. ..U eksploziji koja se dogodila oko 3.30 časa posle ponoći niko nije poginuo, saopštila je...

Nastavak na RTS...

Bačena bomba u punoj diskoteci u Velikoj Kladuši, 30 povređenih

Izvor: Vesti-online.com, 11.Maj.2014

Najmanje 30 osoba je povređeno u eksploziji bombe u diskoteci "EX" u bosanskom gradiću Velika Kladuša, saopštila je policija. ..Foto: Ilustracija..Povređeni, među kojima je i muškarac koji je bacio bombu, prebačeni su u Kantonalnu bolnicu u Bihaću. Kako se nezvanično saznaje, bombaš je pre...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.