Nedelja, 11.05.2014.

10:18

BiH: Bomba u diskoteci

Najmanje 32 osobe su povređene kada je muškarac bacio eksplozivnu napravu u diskoteci "EX" u Velikoj Kladuši, javio je portal klix.ba, pozivajući se na MUP.

Izvor: Beta, Tanjug

Default images

"U jutarnjim satima u 3:30 u diskoteci EX bačena ja bomba. Povređeno je 30 lica. Nijedno lice nije stradalo, a jedno lice je u kritičnom stanju. Svi povređeni su prebačeni u Kantonalnu bolnicu u Bihaću", rekao je dežurni operativni MUP-a u Unsko-sanskom kantonu.

U Kantonalnoj bolnici u Bihaću potvrđeno je da je do 10 sati u prostorije bolnice primljeno 17 povređenih iz Velike Kladuše, mada vozila hitne još dovoze povređene.

"Radi se uglavnom o povredama gornjih i donjih ekstremiteta i glave. Nekoliko lica je već bilo u operacionoj sali. I ortopedska i hirurška operaciona sala su u maksimalnoj funkciji", rekla je portparolka bolnice Maja Hadžimehmedović.

Ona je istakla da stanje nijednog pacijenta trenutno nije kritično, ali da pojedini pacijenti imaju teške telesne povrede.

Osoba koja je bacila eksplozinu napravu je identifikovana, a navodno nalazi se u bolnici jer je ranjena.

Policiji je poznat po ranijim krivičnim delima razbojništva, a nedavno je izašao iz zatvora.

Nezvanično se kaže da je reč o kriminlacu E. R. koji je pre izvesnog vremena takođe bacio bombu u jedan lokal u Velikoj Kladuši.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: