Bomba u diskoteci u Velikoj Kladuši

Izvor: RTS, 11.Maj.2014, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba u diskoteci u Velikoj Kladuši

Najmanje 50 osoba je povređeno kada je muškarac bacio eksplozivnu napravu u diskoteci "Eks" u Velikoj Kladuši. Pet osoba je u kritičnom stanju. Svi povređeni su prebačeni u Kantonalnu bolnicu u Bihaću.

U eksploziji koja se dogodila oko 3.30 časa posle ponoći niko nije poginuo, saopštila je policija Unsko-sanskog kanton.

Povređeni, među kojima je navodno i muškarac koji je bacio bombu, prebačeni su u Kantonalnu bolnicu u Bihaću.

Očevici kažu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je obezbeđenje pokušalo da spreči napadača.

Kako pišu bosanski mediji, muškarac za kojeg se sumnja da je bacio bombu policiji je od ranije poznat po teškim krivičnim delima razbojništva. Iz policije kažu da je nedavno izašao na slobodu.

Nezvanično kažu da je reč o kriminalacu E. R. koji je pre izvesnog vremena takođe bacio bombu u jedan lokal u Velikoj Kladuši.

U Kantonalnoj bolnici u Bihaću potvrđeno je da je do 10 časova u prostorije bolnice primljeno 17 povređenih iz Velike Kladuše, mada vozila hitne još dovoze povređene.

"Radi se uglavnom o povredama gornjih i donjih ekstremiteta i glave. Nekoliko lica je već bilo u operacionoj sali. I ortopedska i hirurška operaciona sala su u maksimalnoj funkciji", rekla je portparolka bolnice Maja Hadžimehmedović.

Ona je istakla da stanje nijednog pacijenta trenutno nije kritično, ali da pojedini pacijenti imaju teške telesne povrede.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.