Beživotno telo krtice iz Folksvagena u zapaljenom automobilu, snimao razgovore u vezi sa bosanskom firmom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2020, 11:38

Beživotno telo "krtice" iz Folksvagena u zapaljenom automobilu, snimao razgovore u vezi sa bosanskom firmom

U jednom zapaljenom automobilu, u nemačkom gradiću Rotdorf u okrugu Helmštet, pronađeno je telo lica koje je bilo zaposleno u Folksvagenu ( VW ), a koje važi za "krticu", pošto je tajno snimao interne razgovore u vezi bosanske firme "Prevent".

Portparolka tužilaštva u Braunšvajgu Julija Majer za NDR rekla je da identitet lica još nije konačno utvrđen, te da se čekaju rezultati obdukcije.

Potvrdila je da se radi o vozilu zaposlenog u VW koji je imao veze sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << aferom prisluškivanja.

Lokalne dnevne novine Helmšteter Nahrihten objavile su da je reč o zaposlenom u VW koji je bio zadužen za poslovanje s Preventom, a koji je ranije saslušan od nadležnih organa zbog navoda da je ilegalno snimao razgovor sa zaposlenima bosanskog dobavljača.

Inače VW je ranije potvrdio da je suspendovao jednog zaposlenog zbog slučaja prisluškivanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.