Bešenovo: Nova ambulanta do kraja godine

Izvor: Radio 021, 10.Avg.2014, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bešenovo: Nova ambulanta do kraja godine

Grad Sremska Mitrovica rebalansom ovogodišnjeg budžeta obezbedio je sredstva za nastavak radova na izgradnji ambulante u selu Bešenovo.

Radi se o iznosu do osam miliona dinara, koliko je neophodno da se objekat privede nameni i to najkasnije do početka iduće godine, rečeno je u resornoj gradskoj upravi. U selu živi do hiljadu meštana, a prosečna starost stanovništa je preko 40 godina. Doktor u selo dolazi dva puta nedeljno i prima pacijente u ambulanti kojoj je odavno istekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << rok upotrebe, objašnjava predsednik Saveta MZ "Bešenovo" Dragoljub Laketić.

Izgradnja zgrade ambulante u centru sela započeta je pre nekoliko meseci. Objekat je stavljen pod krov, završeni su grubi građevinski radovi i postavljena stolarija. Za ostatak radova sredstva su rebalansom obezbeđena iz gradske kase, a radi se o iznosu do osam miliona dinara, rekao je načelnik gradske uprave za zdravstvenu, socijalnu i zaštitu životne sredine Željko Novaković.

Sada kada su nedostajuća sredstva obezbeđena i ako se sve dalje bude odvijalo po planu, meštani Bešenova bolje uslove za lečenje mogu da očekuju već krajem ove godine, obećano je iz resorne gradske uprave.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.