Beogradska Ulica carice Milice blokirana zbog sumnjive - igračke

Izvor: Beta, 31.Dec.2017, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradska Ulica carice Milice blokirana zbog sumnjive - igračke

Deo Ulice carice Milice u Beogradu nakratko je danas zatvoren zbog prijave "sumnjivog predmeta u žardinjeri", rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije."Policija je brzo došla i utvrdila da nema opasnosti", kažu u MUP-u.Policija u žardinjeri našla - igračku.Po beogradskim medijima, taj sumnjiv slučaj je prijavila jedna strankinja jer je iz igračke virila žica.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Sumnjiva igračka napravila uzbunu u centru Beograda

Izvor: N1 televizija, 31.Dec.2017

Deo Ulice carice Milice u Beogradu nakratko je danas zatvoren zbog prijave "sumnjivog predmeta u žardinjeri", rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije..."Policija je brzo došla i utvrdila da nema opasnosti", kažu u MUP-u...Policija u žardinjeri našla - igračku...Po beogradskim...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.