Beograd: Ranjeni mladić i devojka

Izvor: S media, 17.Mar.2012, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Ranjeni mladić i devojka

Potparolka Hitne pomoći Nada Macura izjavila je da su dve osobe ranjene iz vatrenog oružja jutros oko 5.30 u Ulici Žorža Klemansoa u Beogradu, ali nisu u životnoj opasnosti.

U Strahinjića Bana jedna osoba pala s četvrtog sprata

U Padinskoj skeli ubijen muškarac

Nesreća u Batajnici: Kombi pokosio dva brata

Mladić od 26 godina je imao prostrelnu ranu stopala, a devojka od 25 godina razderotine leve i desne potkolenice.

>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />U MUP-u Srbije je rečeno da su mladić M. V. i devojka M. M. ranjeni na trotoaru u Ulici Žorža Klemensoa 25 kada je nepoznata osoba ispalila više hitaca iz vatrenog oružja prema njima.

Hitna pomoć je tokom noći imala ukupno 103 intervencije, a najviše su se javljali srčani bolesnici. U noći izmedju petka i subote intervenisano je i zbog tuča.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve osobe ranjene vatrenim oružjem u Francuskoj ulici

Izvor: Vesti-online.com, 17.Mar.2012

Dve osobe ranjene su iz vatrenog oružja jutros oko 5.30 u Ulici Žorža Klemansoa u Beogradu, ali nisu u životnoj opasnosti, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Vesti-online.com...

U centru Beograda upucani mladić i devojka

Izvor: Mondo, 17.Mar.2012

Dve osobe ranjene su iz vatrenog oružja jutros oko 5 časova u Ulici Žorža Klemansoa u Beogradu, ali nisu u životnoj opasnosti.

Nastavak na Mondo...

Muškarac i devojka rano jutros ranjeni na Dorćolu

Izvor: Blic, 17.Mar.2012

Dve osobe ranjene su iz vatrenog oružja jutros oko 5.30 sati u Ulici Žorža Klemansoa u Beogradu, ali nisu u životnoj opasnosti, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći...Kako je agenciji Beta rekla potparolka Hitne pomoći Nada Macura, mladić od 26 godina je imao prostrelnu ranu stopala, a devojka...

Nastavak na Blic...

Dve osobe povređene u pucnjavi u centru Beograda

Izvor: Politika, 17.Mar.2012

BEOGRAD – Dve osobe, mladić i devojka, povređeni su jutros u pucnjavi koja se dogodila na trotoaru u ulici Žorža Klemensoa u Beogradu, a identitet počinioca za sada nije poznat, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Pucnjava se dogodila jutros oko 5.25 sati na trotoaru u ulici Žorža Klemensoa ispred broja...

Nastavak na Politika...

Muškarac i devojka juče rano ujutru ranjeni na Dorćolu

Izvor: Blic, 18.Mar.2012, 03:00

Dve osobe ranjene su iz vatrenog oružja juče ujutru oko 5.30 sati u Ulici Žorža Klemansoa u Beogradu, ali nisu u životnoj opasnosti...Kako je agenciji Beta rekla potparolka Hitne pomoći Nada Macura, mladić od 26 godina je imao prostrelnu ranu stopala, a devojka od 25 godina razderotine leve i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.