PUCANO U MLADIĆA I DEVOJKU NA DORĆOLU

Izvor: Kurir, 17.Mar.2012, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCANO U MLADIĆA I DEVOJKU NA DORĆOLU

Ranjeni na trotoaru u Ulici Žorža Klemensoa 25, jutros oko 5.30 sati, kada je nepoznata osoba ispalila više hitaca prema njima

BEOGRAD - Dve osobe ranjene su iz vatrenog oružja jutros oko 5.30 u Ulici Žorža Klemansoa u Beogradu, ali nisu u životnoj opasnosti, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Kako je rekla potparolka Hitne pomoći Nada Macura, mladić od 26 godina je imao prostrelnu ranu stopala, a devojka od 25 godina razderotine leve i desne potkolenice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
U MUP-u Srbije je rečeno da su mladić M. V. i devojka M. M. ranjeni na trotoaru u Ulici Žorža Klemensoa 25 kada je nepoznata osoba ispalila više hitaca iz vatrenog oružja prema njima.

RTS je, međutim, nešto kasnije javio da je na mladića i devojku pucano ispred trafike u Francuskoj ulici, kao i da je devojka povređena najverovatnije od rikošeta. Devojka i mladić navodno poznaju počinioca, a komšije kažu da nisu čule ni svađu, ni pucnjavu, javlja RTS.

Hitna pomoć je tokom noći imala ukupno 103 intervencije, a najviše su se javljali srčani bolesnici. U noći između petka i subote intervenisano je i zbog tuča.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.