Dve osobe povređene u pucnjavi u centru Beograda

Izvor: Politika, 17.Mar.2012, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe povređene u pucnjavi u centru Beograda

BEOGRAD – Dve osobe, mladić i devojka, povređeni su jutros u pucnjavi koja se dogodila na trotoaru u ulici Žorža Klemensoa u Beogradu, a identitet počinioca za sada nije poznat, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Pucnjava se dogodila jutros oko 5.25 sati na trotoaru u ulici Žorža Klemensoa ispred broja 25.

Za sada nepoznata osoba ispalila je više projektila prema mladiću M.B. (23) i devojci M.M (25), nanevši im povrede u predelu nogu, a oboje povređenih su prevezeni u Urgentni centar. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Portparol Hitne pomoći Nada Macura izjavila je Tanjugu da je mladić povređen u toj pucnjavi zadobio prostrelnu ranu levog stopala, a devojka razderotine leve potkolenice i natkolenice.

Tanjug

objavljeno: 17.03.2012.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.