Bacio sina (4) svom snagom O BETON pa ga UDAVIO, a onda ZAKLAO ženu: Ovako se monstrum iživljavao

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2017, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bacio sina (4) svom snagom O BETON pa ga UDAVIO, a onda ZAKLAO ženu: Ovako se monstrum iživljavao

Svirepo ubistvo ispred Centra za socijalni rad u Rakovici

Marko Nikolić (43) uhapšen je zbog sumnje da je ispred zgrade Centra za socijalni rad u Rakovici ubio četvorogodišnjeg sina Mihaila i bivšu suprugu Maju Đorđević (38).

Jeziv zločin se dogdio juče oko 16 sati nakon što je pomahnitali Nikolić došao u socijalno kako bi ženi vratio sina, koji je nekoliko dana proveo kod njega. U krvavom pohodu povređeno je i troje zaposlenih u tom centru.

Monstrum >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je od ranije poznat policiji, a protiv njega su podnete krivične prijave zbog nasilja u porodici.

Prema rečima izvora, Nikolić je došao do zgrade Centra za socijalni rad držeći dete za ruku. Kada je ugledao bivšu suprugu, koja je jedva dočekala da vidi mališana, odjednom je podivljao.

- Počeo je da viče na ženu, da bi iznenada podigao dete u naručje i svom snagom ga bacio na beton i počeo da ga davi. Maja je pritrčala sinu, ajukala je i zapomagala. Međutim, monstrum se tu nije zaustavio. Izvadio je nož i krenuo u krvavi pir – priča očevidac.

Kako dodaje, Nikolić je zaklao ženu naočigled brojnih očevidaca koji su zamalo izgubili glave pokušavajući da joj pomognu.

- Kada su videli šta se dešava, Maji su pritrčali u pomoć zaposleni u Centru za socijalni rad. Pokušavali su da obuzdaju pomahnitalog nasilnika koji je krenuo nožem i na njih. Izbo je troje radnika, a ko zna šta bi se i dogodilo da se na mestu zločina nisu zatekli komunalni policajci – objašnjava izvor.

Trojica komunalnih policajaca su s leđa prišla monstrumu koji je i dalje mlatarao nožem.

O ubistvu deteta Mihaila policija istražuje dve verzije. Prema jednoj, dete je bacio pred suprugo, prema drugoj, Marko Nikolić je dete gušio još u autu, apotom ga tako ošamućenog izveo pred suprugu gde ga je dokrajčio.

- Skočili su na njega i oborili ga na beton. Nikolić je ležao na stomaku sve do dolaska policije koja mu je na ruke stavila lisice – dodaje izvor.

Detalje hapšenja možete videti OVDE!

Na lice mesta ubrzo su stigle ekipe Hitne pomoći, ali su lekari nažalost mogli samo da konstatuju smrt četvorogodišnjeg Mihaila i njegove majke.

- Doktori su na sve načine pokušali da spasu mališana, reanimirali su ga duže od sat vremena. Nažalost nisu uspeli. Monstrum je u krvavom pohodu pokušao i sebi da iseče vene, pa je najpre zbrinut u bolnici, gde su mu sanirane povrede, a potom odveden iza rešetaka – dodaje izvor sa lica mesta.

Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je da će tražiti najoštriju kaznu za počinioca i da će država odmah preduzeti određene mere da bi smanjila rizik od ovakvih nesreća.

- Uhapšeni Nikolić je od ranije poznat policiji i osuđivan je za teška krivična dela – rekao je Stefanović i dodao da će u najskorije vreme u okolini centra za socijalni rad biti povećan broj policijskih patrola, kao i fizičko obezbeđenje.

- Biće pooštreni i uslovi za viđanje dece – reko je Stefanović.

Kako su izgledali majka i sin možete videti OVDE! 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.