Bačević: Svakodnevno se razgovara o novim ministrima

Izvor: RTS, 01.Avg.2013, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačević: Svakodnevno se razgovara o novim ministrima

Sastanci su svakodnevni a "iskreni razgovori" će doneti kvalitetno rešenje, kaže o novim kadrovskim rešenjima u rekonstruisanoj Vladi Srbije ministar prirodnih resursa Milan Bačević.

Ministar prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja Milan Bačević izjavio je da se svakodnevno razgovara o novim kadrovskim rešenjima u rekonstruisanoj Vladi Srbije, a da će odluku o novom ministru odbrane doneti Predsedništvo i Glavni odbor Srpske napredne stranke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Bačević je novinarima na Trgu Republike, gde je došao da podrži akciju dobrovoljnog davanja krvi, rekao da ne misli da će do izbora novog ministra odbrane doći brzo, ali je izrazio uverenje da će SNS imati kvalitetnog kandidata.

Upitan kada će premijer Ivica Dačić i prvi potpredsednik Aleksandar Vučić doneti konačno rešenje o podeli resora iz kojih oddlaze Ujedinjeni regioni Srbije, Bačević je naveo da su sastanci svakodnevni i ocenio da će "iskreni razgovori" doneti kvalitetno rešenje.

On, međutim, nije mogao da precizira kada bi to bilo poznato. Bačević je rekao da još ne zna da li će se spojiti resori rudarstva i energetike, ni da li će resor zaštite životne sredine postati zasebno ministarstvo.

"Još o tome nismo razgovarali", rekao je Bačević i dodao da je, s obzirom da je rekonstrukcija Vlade ozbiljna i duboka, siguran da će se naći najkvalitetnije rešenje.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.