SNS: Još ćemo da vidimo da li URS ostaje u Vladi

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jul.2013, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Još ćemo da vidimo da li URS ostaje u Vladi

Lideri tri najveće stranke vladajuće koalicije u ponedeljak će razgovarati o rekonstrukciji Vlade Srbije i tada će biti poznato da li će Ujedinjeni regioni Srbije ostati u vlasti, izjavio je u nedelju potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović.

Stefanović je novinarima na Trgu Republike u Beogradu rekao da će Aleksandar Vučić, Ivica Dačić i Mlađan Dinkić >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rešiti pitanje.

Upitan da li najavljeni sastanak znači da je izvesno da će URS biti u Vladi, Stefanović je rekao da će odgovor na to pitanje biti poznat u ponedeljak.

"Nadam se da će na sastanku lidera vladajuće koalicije biti rešeno ovo pitanje. Posao koji je pred SNS mi smo uradili i to je bilo najvažnije. Za ostale ćemo videti", rekao je on.

URS je saopštio da pristaje na podelu ministarstva finansija i privrede i da bi u tom slučaju Mlađan Dinkić ostao ministar finansija.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije,   Ivica Dačić

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U ponedeljak će biti poznato da li URS ostaje u vlasti

Izvor: Beta, 28.Jul.2013

BEOGRAD, 28. jula 2013. (Beta) - Lideri tri najveće stranke vladajuće koalicije u ponedeljak će razgovarati o rekonstrukciji Vlade Srbije i tada će biti poznato da li će Ujedinjeni regioni Srbije ostati u vlasti, izjavio je u nedelju .

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.