Bačena bomba na kuću vlasnika Komtrejda

Izvor: RTS, 23.Mar.2013, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačena bomba na kuću vlasnika "Komtrejda"

Nepoznata osoba bacila eksplozivnu napravu u dvorište kuće vlasnika "Komtrejda" Veselina Jevrosimovića. Nije bilo povređenih i oštećeni su samo fasada i prozori, rečeno Tanjugu u policiji.

U dvorište porodične kuće vlasnika "Komtrejda" Veselina Jevrosimovića nepoznata osoba rano jutros bacila je eksplozivnu napravu, od čije detonacije nije bilo povređenih.

"Eksplozivna naprava bačena je u 4.55 jutros u dvorište u Lužičkoj ulici, a nije bilo povređenih i oštećeni su samo fasada i prozori", rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bomba na dvorište kuće vlasnika "Komtrejda"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2013

BEOGRAD -..U dvorište porodične kuće vlasnika "Komtrejda" Veselina Jevrosimovića nepoznata osoba rano jutros bacila je eksplozivnu napravu, od čije detonacije nije bilo povređenih..."Eksplozivna naprava bačena je u 4.55 jutros u dvorište u Lužičkoj ulici, a nije bilo povređenih i oštećeni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.