BRUTALNO PORODIČNO NASILJE U VRANJU: Pretukao ženu i ćerku, udarao ih pesnicama i glavom o zid - policajac izvukao deblji kraj

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2022, 12:34

BRUTALNO PORODIČNO NASILJE U VRANJU: Pretukao ženu i ćerku, udarao ih pesnicama i glavom o zid - policajac izvukao deblji kraj

Muškarcu iz Vranja određen je pritvor do 30 dana zbog nezapamćenog nasilja koje je sproveo u alkoholisanom stanju. Naime on je tukao suprugu, maloletnu ćerku i policajca koji je intervenisao.

Kako je VOM-u potvrđeno u Osnovnom javnom tužilaštvu, on je u nedelju uveče, u alkoholisanom stanju, najpre u vozilu udario pesnicom svoju suprugu, a dolaskom u porodičnu kuću prišao supruzi i udario je pesnicom u glavu, a zatim joj upućivao reči uvrede.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Uhvatio ju je za kosu i udarao joj glavom o zid, a u hodniku porodične kuće gurnuo i maloletnu ćerku i nekoliko puta je udario rukama i nogama po glavi i telu.

Dolaskom policijskog službenika na lice mesta, osumnjičeni je upućivao reči pretnje, a zatim krenuo da gura policajca sve dok ga u jednom momentu rukom nije udario u predelu leve strane usta, a zatim i pesnicom u predelu levog uva.

Prema osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon što je saslušan od strane Osnovnog suda u Vranju, doneto je rešenje o određivanju pritvora do 30 dana.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.