BRNABIĆ O NAJVEĆIM POLITIČKIM IZAZOVIMA U 2019: Obezbediti i sačuvati mir i stabilnost na KiM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2019, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRNABIĆ O NAJVEĆIM POLITIČKIM IZAZOVIMA U 2019: Obezbediti i sačuvati mir i stabilnost na KiM!

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je danas građanima božićne praznike i istovremeno ocenila da će najveći izazov u 2019. godini biti stabilnost i mir na Kosovu i Metohiji

- Mir, sreća i uspeh za naš narod na KiM je najveći politički izazov u 2019. godini - rekla je Brnabić za TV Pink, nakon što je zajedno sa predstavnicima Srba iz regiona pristustvovala sastanku i unošenju badnjaka u zgradu Predsedništva Srbije.

Vučić sa kolegama uneo Badnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u zgradu Predsedništva: Čestitam svim pravoslavcima Badnji dan! Mir je najvažniji! (FOTO)

U ekonomskom smislu, premijerka očekuje uspešnu godinu, što, kaže, potvrđuje i ostvareni privredni rast od 4,4 odsto.

- Moramo da nastavimo više i napornije da radimo u 2019. godini, da radimo efikasnije - dodala je ona.

Brnabić je naglasila da je što je Srbija jača, više može da pomogne srpskom narodu u Republici Srpskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj...

- To je posebna radost za Srbiju - rekla je Brnabić i dodala da se takva poruka mogla čuti i na današnjem sastanku upriličenom povodom Božića.

Dodala je da se Aleksandar Vučić, i kao predsednik, a i kao premijer uvek trudio da okupi sve Srbe iz regiona na jednom mestu, kako bi razgovarali o tome kako Srbija može da im pomogne.

- Kako možemo da radimo zajedno, da ne izgubimo srpsko ime i prezime. To nije upereno ni protiv koga, ali je važno da mi radimo zajedno da bi svi Srbi, gde god živeli, imali mir, sreću i uspeh - rekla je Brnabić.

Božićne praznike, dodala je, provodi u krugu porodice i svima poželela zdravlje, sreću, uspeh i mir u 2019. godini.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Najveći izazov stabilnost i mir na KiM"

Izvor: B92, 06.Jan.2019

Premijerka Srbije Ana Brnabić čestitala je građanima božićne praznike i istovremeno ocenila da će najveći izazov u 2019. godini biti stabilnost i mir na KiM..."Mir, sreća i uspeh za naš narod na KiM je najveći politički izazov u 2019. godini", rekla je Brnabić za TV Pink, nakon što je zajedno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.