BRAVO! Naš stručnjak sa Berklija napravio sajt za pomoć ugroženima u Srbiji!

Izvor: Kurir, 20.Maj.2014, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAVO! Naš stručnjak sa Berklija napravio sajt za pomoć ugroženima u Srbiji!

Napravio sam sajt i vodim Bitcoin fundraising, dok je moj prijatelj i kolega Mark Brazinski predložio da ubacimo i Dogecoin fundraising koji on sada vodi, kaže Lazar Stojković

SAD/SRBIJA - Od danas svet ima mogućnost da putem sajta SerbiaNeedsHelp.com donira pomoć za ugrožene u poplavama u Srbiji i putem  poznate kriptovalute Bitcoina i Dogecoina

Za to je zaslužan mladi stručnjak sa Berklija, poreklom iz Srbije, Lazar Stojković, koji se priključio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << akciji za pomoć najugroženijima u poplavama koje već danima  potresaju našu zemlju.

"Napravio sam sajt i vodim Bitcoin fundraising, dok je moj prijatelj i kolega Mark Brazinski predložio da ubacimoi Dogecoin fundraising koji on sada vodi. Prve donacije su već počele da pristižu. Još to nije mnogo, ali nadam se da je pokazatelj trenda da će akcija uspeti.", kaže Lazar Stojković za Kurir.

Lazar Stojkovic, foto Fejsbuk

Ovo je još jedan primer da mladi stručnjaci koji žive i rade van Srbije iako su fizički odvojeni od matice, dušom i srcem su uz svoju domovinu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.